Käytämme lähinäköämme tänä päivänä enemmän ja lähempää kuin koskaan. Ihmiset käyttävät keskimäärin 8-10 tuntia päivässä* erilaisten näyttöjen katseluun. Pitkäkestoisessa lähikatselussa digitaalisia laitteita käytettäessä silmiin kohdistuu ylimääräistä rasitusta, mistä johtuen silmät väsyvät. Katseen vaihtaminen eri laitteiden välillä lisää silmien työmäärää entisestään.

 

Rasituksesta johtuen voi ilmetä erilaisia oireita, kuten silmien väsymistä, päänsärkyä ja näön sumentumista. Pidemmällä aikavälillä tila voi kehittyä digitaalisten laitteiden aiheuttamaksi silmien rasitustilaksi.

 

Miten Sync -linssit toimivat?

 

Sync -linssit on suunniteltu erityisesti vähentämään tai ennaltaehkäisemään digitaalisten laitteiden aiheuttamaa silmien rasitusta.

 

Sync -linsseissä on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kaukovoimakkuus ja linssin alareunassa lähikatselua tukeva “tehoalue”. Tehoalueessa on rentouttava voimakkuus, joka helpottaa silmien rasitusta lähikatselussa, kuten älylaitteiden näyttöjä katsottaessa,
lukiessa jne.  Silmälihakset voivat rentoutua ja tarkentaa helpommin, auttaen vähentämään silmien rasitusta ja parantamaan näkömukavuutta.

 

 

 

HOYA yksitehot / SYNC III -linssit

 

Saatat katsoa näyttöjä enemmän kuin uskotkaan

 

Optikko Ze Linssi, Kauppakeskus Zeppelin.Zeppelinintie 1, PL 66 , 90451 Kempele.

Puh. (08) 520 4255   |  faksi (08) 520 4257  |  info(at)zelinssi.fi  |  etunimi.sukunimi(at)zelinssi.fi

Zelinssi/TJ Pennanen Oy:n asiakasrekisterin 23.5.2018 rekisteriseloste (lataa tästä)