HOYA  laatulinssit  / V+ täydellisen näön salaisuus

Näkeminen on aivotyötä. Ihmisen näköprosessi toimii siten, että silmän taittavat osat ohjaavat valonsäteet silmän pohjalle, verkkokalvolle. Molempien silmien näköhermoja pitkin välittyvät impulssit yhdistyvät aivoissa yhdeksi kuvaksi. Koska kaikesta informaatiosta yli 90% tulee silmien välityksellä, on äärimmäisen tärkeää, että osana näköjärjestelmää on paras mahdollinen silmälasilinssi.

 

Hoya on hyödyntänyt laaja-alaista tutkimustyötä tuotekehityksessään.  Tutkimustyön pohjalta Hoya on kehittänyt patentoidun binokulaarisen näkemisen analysointiohjelman osana InnoVision -filosofiaansa. Tämän ohjelman avulla, ennen valmistusprosessia jokaisen V+ linssin toimivuus arvioidaan todellista elämää vastaavissa tilanteissa. Kaikille V+ designeille on ominaista silmien yhteisnäön korostaminen.

 

Linssisuunnittelu filosofiamme perustuu ajatukseen, että linssit ovat osa näköjärjestelmää. Tästä johtuen linssin suunnittelun taustalle tarvitaan paljon tutkimustietoa mm. näköjärjestelmän toiminnasta sekä teknistä kehitystyötä, jotta lopputulos olisi täydellinen.

 

Enää ei riitä, että linssivalmistuksessa keskitytään ainoastaan tarkkojen voimakkuuksien valmistamiseen, vaan meidän on pystyttävä ymmärtämään paremmin aivoissa tapahtuvaa näköhavaintoa. Miellyttävä näkökokemus syntyy oikean linssirakenteen avulla, jossa on huomioitu yksilölliset näkötarpeet.

 

Hoya on tuonut markkinoille jo vuosien ajan alansa parhaimpia ja innovatiivisimpia linssidesigneja. Ei olekaan salaisuus, että Hoya etsii jatkuvasti uusia tapoja kehittää parempia linssejään entistäkin paremmiksi. Tämän vuoksi Hoya on lanseerannut kokonaisen V+ tuotesarjan. Nyt jokaisella on mahdollisuus saavuttaa täydellinen näkö.

 

Optikko Ze Linssi, Kauppakeskus Zeppelin.Zeppelinintie 1, PL 66 , 90451 Kempele.

Puh. (08) 520 4255   |  faksi (08) 520 4257  |  info(at)zelinssi.fi  |  etunimi.sukunimi(at)zelinssi.fi

Zelinssi/TJ Pennanen Oy:n asiakasrekisterin 23.5.2018 rekisteriseloste (lataa tästä)